زمانی که یک فرد با یک مشکل پزشکی روبرو می شود، ممکن است برای کمک به پزشک مراجعه کند. پزشکانی با تخصص های مختلف وجود دارند، و معمولاً مشکل خاص فرد، تعیین کننده تخصصی است که باید به آن مراجعه کرد. تخصص های زیادی وجود دارد، اما دو دسته اصلی وجود دارد: مراقبت های اولیه و مراقبت های ویژه. پزشکانی که در این دو گروه قرار دارند، از نظر حوزه تخصصی و سطح آموزش تفاوت زیادی با یکدیگر دارند. این مقاله به بررسی تخصص های مختلف، نقش آنها، بیماری هایی که به درمان آنها می پردازند و اقداماتی که می توانند انجام دهند، می پردازد.
زخم معده چیست و مهم ترین عوامل ایجاد آن چیست؟
زخم معده یا Stomach Ulcer بهدلیل از بین رفتن پوشش محافظ معده بر اثر ترشح بیش از حد اسید معده ایجاد میشود. این اسید باعث بروز زخمهای بازی در معده خواهد شد که در موارد حاد با درد، التهاب شدید و خونریزی همراه است. درد گوارشی یک وضعیت آزاردهنده جسمانی است که در صورت عدم درمان میتواند زندگی روزمره فرد را مختل کند. زخم معده از انواع رایج دردهای گوارشی محسوب میشود که خوشبختانه در حال حاضر قابل درمان خواهد بود، اما باید جدی گرفته شود. زیرا این بیماری با وجود اینکه مرگ و میر بالایی ندارد اما بهدلیل شیوع نسبتا زیاد (حدود 15 درصد) از لحاظ روانی، اجتماعی و اقتصادی فرد را تحت تاثیر قرار میدهد. اگر شما هم گاهی دچار دردهای خفیف تا شدید در معده میشوید تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
فهرست مطالب
- زخم معده چیست؟
- علت ایجاد زخم معده چیست؟
- علائم زخم معده چیست؟
- عوامل شکست درمان زخم معده چه هستند؟
- کدام مواد ضروری در ترمیم زخم معده اهمیت دارند؟
- عوارض زخم معده چیست؟
- روش تشخیص زخم معده چگونه است؟
- بررسی راههای درمان زخم معده
- سخن پایانی و سوالات متداول
زخم معده چیست؟
این عارضه همان زخمهای باز در دیواره معده یا ابتدای روده کوچک (اثنیعشر) است. در اکثر مواقع شیرههای گوارشی معده به دوازدهه (اثنیعشر) راه پیدا میکنند که باعث بروز بیماری زخم معده میشوند. زمانیکه پوشش مخاطی معده و اثنیعشر فرسوده شوند، اسید معده و آنزیمهای گوارشی، دیواره معده و دوازدهه را از بین میبرند. نتیجه این فرآیند ایجاد زخمهای باز است که توسط اسید معده دائما تحریک میشوند.
این وضعیت در صورت عدم درمان میتواند موجب خونریزی یا ایجاد سوراخ در معده شود. خوب است بدانید که زخم معده سالانه افراد زیادی را درگیر میکند که بهدلیل بیتوجهی به علائم و عدم مراجعه بهموقع پزشک، مشکلات جسمانی فراوان و پیامدهای اقتصادی زیادی برای آنها در بر خواهد داشت. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله زخم معده چیست را بخوانید.
تزریق ژل چیست و چه کاربردهایی دارد؟
معیارهای زیبایی از دید هرکس میتواند متفاوت باشد. بعضی صورتهای استخوانی دوست دارند و بعضی صورتهای پر. هیچکس نمیتواند جذابیت هرکدام از این مدلها را انکار کند. اما امروزه بسیاری از افراد گونههای پر و صورتهای تپل را جذابتر میدانند. حتی در بسیاری از موارد، لاغری صورت سن را بیشتر از عدد واقعی آن نشان میدهد. لاغری و فرورفتگیهای صورت میتواند در نتیجه بیماری، تغذیه نامناسب، تغییرات هورمونی و قرار گرفتن در معرض نور خورشید باشد.
در حال حاضر روشهای زیادی برای رفع لاغری صورت وجود دارد. تزریق ژل یا فیلر یکی از محبوبترین روشها برای حجمدهی و جوانسازی پوست و بهطورکلی زیباتر کردن چهره است. اگر میخواهید همهچیز را درباره تزریق ژل بدانید، با ما همراه باشید.
فهرست مطالب
- تزریق ژل چیست؟
- کاربردهای تزریق ژل چیست؟
- کاندید مناسب تزریق ژل
- تزریق ژل برای چه افرادی مناسب نیست؟
- بهترین برند ژل چیست؟
- عوارض تزریق ژل چیست؟
- آشنایی با مراقبتهای بعد از تزریق ژل
- هزینه تزریق ژل چقدر است؟
- سخن پایانی و سوالات متداول
تزریق ژل چیست؟
قبل از هر چیزی باید بدانید که تزریقژل چیست و چه کاربردی دارد؟ تزریق ژل یک نوع عمل زیبایی غیرتهاجمی است. شما با انجام این کار به صورت خود را برجسته و زیبا خواهید کرد. دادن فرم دلخواه شما به گونهها، لب و چانه از جمله کاربردهای این روش غیرتهاجمی است. این روش به زیبایی کلی صورت شما کمک زیادی کرده و نتیجه دلخواه شما را رقم میزند. از مزایای تزریقژل میتوان به ایمنی بالا، نداشتن حساسیت، ماندگاری بالا، ایجاد تغییرات فوری، کمک به برطرف شدن چین و چروک صورت و البته ایجاد فرمی زیبا و برجسته مطابق میل شما نام برد. این عمل در نواحی چانه، گونه و لب صورت میگیرد.
تزریقژل به طور کلی به منظور جوانسازی و حجم دهی پوست در قسمتهای مختلف بدن به کار میرود. در واقع ژل از طرفی به عنوان فیلر، بافت زیر پوست را پر کرده و باعث افزایش حجم و شادابی آن میشود؛ و از طرفی دیگر با تحریک ساخت کلاژن به انعطاف پذیری و جوانسازی پوست کمک میکند. متداولترین کاربردهای تزریق ژل شامل… برای ادامه مطالب میتوانید مقاله کاربردهای تزریق ژل چیست؟ را بخوانید.
- منبع: drbaya.ir