دندانپزشکی

رهایی از دندان چسبی با ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان، معجزه‌ بزرگی در حیطه دندانپزشکی بوده که شما را از شر دندان‌های چسبی و مصنوعی راحت کرده است. با کاشت ایمپلنت دندان دیگر نیازی نیست موقع غذاخوردن، صحبت کردن یا خندیدن نگران افتادن دندان‌های مصنوعی خود باشید!

همان‌ طور که می‌دانید، دندان‌ها نقش حائز اهمیتی در زیبایی چهره دارند و نبود هر کدام از آن‌ها از زیبایی لبخند و چهره شما می‌کاهد. اگر یک یا چندتا از دندان‌های جلویی‌تان را به هر دلیلی از دست داده‌اید و جای خالی آن‌ها باعث ناراحتی شما شده است، اکنون می‌توانید با کاشت ایمپلنت دندان زیبایی را به لبخندتان بازگردانید.

در ادامه این مطلب پس از آشناکردن شما با رهایی از دندان چسبی با ایمپلنت دندان، یکی از بهترین کلینیک‌های دندانپزشکی برای کاشت ایمپلنت را نیز به شما معرفی خواهیم کرد. پس اگر به دنبال یک کلینیک دندانپزشکی برای کاشت ایمپلنت هستید، ادامه این مطلب را از دست ندهید.

پرکردن جای خالی دندان چه اهمیتی دارد؟

شاید سوال شما این باشد که اگر جای خالی دندان را با روش‌های جایگزین پر نکنیم، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که دندان‌ها اعضای بسیار مهمی هستند که نقش‌های گوناگونی به عهده دارند. برای مثال جویدن و هضم مکانیکی غذاها از وظایف اصلی دندان‌ها است. همچنین دندان‌ها باعث حفظ ساختار استخوان فک و حفظ شکل کلی صورت می‌شوند. دندان‌ها به شما این امکان را می‌دهند به خوبی صحبت کنید، غذا بخورید و لبخند بزنید.

نبود هر یک از دندان‌های جلویی یا عقبی در همه این امور اختلال ایجاد می‌کند. فرض کنید یکی از دندان‌های عقبی خود را از دست بدهید، در این صورت هضم غذاها برایتان مشکل‌تر خواهد شد. یا اگر به دلیل پوسیدگی دندان جلو  و عدم درمان به موقع یا بر اثر آسیب فیزیکی بر اثر حادثه یکی یا چند تا از دندان‌های جلویی‌تان را از دست بدهید، دیگر نمی‌توانید با خیال راحت و بدون نگرانی، بخندید و با دیگران حرف بزنید. همه این موارد اهمیت پرکردن جای خالی دندان‌ها را نشان می‌دهد. امروزه جای خالی دندان‌ها را می‌توان با روش‌های دائمی چون کاشت ایمپلنت دندان تقریبا برای همیشه پر کرد!

دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت چیست؟ + بررسی هزینه دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت

ایمپلنت دندان چیست؟

واژه ایمپلنت در حیطه پزشکی و دندانپزشکی به ابزاری گفته می شود که برای بازیابی عملکرد یا بهبود عملکرد یک عضو آسیب دیده استفاده می‌شود. طبق این گفته، ایمپلنت‌های دندانی ابزارهایی هستند که برای بازیابی عملکرد دندان‌های از دست رفته به کار گرفته می‌شوند. ایمپلنت دندانی از بخش‌های مختلفی تشکیل شده که در کاشت مراحل ایمپلنت دندان جراح دندانپزشک هر کدام از اجزاء را مرحله به مرحله در جای خود نصب می‌کند. ایمپلنت‌های دندانی بهترین جایگزین برای تاج و ریشه دندان هستند.

ایمپلنت از چه بخش‌هایی تشکیل شده است؟

سیستم ایمپلنت دندانی، یک سیستم به ظاهر ساده اما پیچیده است که به خوبی می‌تواند جای خالی دندان‌های از دست رفته را پر کند. ایمپلنت‌های دندانی حداقل از 3 بخش زیر تشکیل می‌شوند:

  • بخش روکش یا crown که قابل مشاهده است.
  • بخش پایه یا اباتمنت یا abutment که روکش و پایه را به هم متصل می‌کند.
  • بخش انتهایی فیکسچر یا پست تیتانیومی که درون استخوان فک نصب می‌شود و به عنوان پایه اصلی است.
اجزای تشکیل دهنده ایمپلنت دندان

مزایای ایمپلنت دندان چیست؟

مهم‌ترین و بزرگ‌ترین مزیت ایمپلنت دندان، پرکردن جای خالی دندان‌های از دست رفته برای همیشه است. تا چندی پیش جای خالی دندان‌های از دست رفته را با روش‌های دیگری چون دندان چسبی، بریج یا دندان مصنوعی پر می‌کردند. اما اکنون کاشت ایمپلنت، روش مرجع و استاندارد پرکردن جای خالی دندان‌ها است که موفقیت آن بالای 98 درصد تخمین زده می‌شود. از مزایای دیگر کاشت ایمپلنت دندان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. دوام و ماندگاری بالا
  2. جلوگیری از تغییر در نحوه تکلم و ادای کلمات
  3. جلوگیری از افتادن صورت و پیرتر نشان دادن چهره
  4. پیشگیری از تحلیل استخوان فک
  5. جلوگیری از جا به جایی دندان‌های دیگر و نامرتب‌شدن آن‌ها
  6. حفظ سلامت استخوان فک
  7. کمک به زیباترشدن لبخند و جوانی چهره
  8. راحتی در غذاخوردن بدون ترس از افتادن دندان
فلوراید تراپی چیست و چه اهمیتی دارد؟ + معرفی 5 مزیت برتر فلوراید تراپی برای کودکان

کاشت ایمپلنت دندان چه معایبی ممکن است داشته باشد؟

کاشت ایمپلنت دندان اگر چه که روش استاندارد پرکردن جای خالی دندان‌ها است و مزایای زیادی دارد، اما مانند هر عمل جراحی دیگری می‌تواند عوارضی به همراه داشته باشد. از جمله خطرات و معایب این روش عبارتند از:

  • ایجاد عفونت در محل کاشت ایمپلنت در این صورت دندانپزشک پس از  خارج کردن ایمپلنت دندانو درمان عفونت اقدام به تعویض و کاشت مجدد خواهد کرد.
  • آسیب به اعصاب دندان‌های کناری (بسیار نادر)
  • آسیب به اعصاب یا رگ‌های خونی محل دندان (بسیار نادر)

چه کسانی واجد شرایط کاشت ایمپلنت دندان هستند؟

همه افرادی که دندان‌های خود را از دست داده اند، اگر شرایط کاشت ایمپلنت را داشته باشند می‌توانند از این روش برای پرکردن جای خالی دندان‌هایشان استفاده کنند. شرایط کاشت ایمپلنت دندان عبارتند از:

  • سلامت دندان‌ها و نبود هیچگونه پوسیدگی در آن‌ها
  • عدم ابتلا به بیماری‌های زمینه ای مثل فشار یا قند خون
  • عدم ابتلا به سرطان و انجام پرتودرمانی یا شیمی درمانی
  • تراکم استخوانی کافی
  • عدم اعتیاد به سیگار و مواد مخدر
  • باردار یا شیرده نبودن
  • داشتن سن بالای 18 سال
  • رعایت بهداشت دهان و دندان

هزینه ایمپلنت دندان چقدر است؟

درباره هزینه ایمپلنت دندان نیازی به نگرانی نیست، زیرا هزینه کاشت ایمپلنت دندان تا مقدار زیادی توسط بیمه‌های تکمیلی درمانی پوشش داده می‌شود. برای اطمینان خاطر بیشتر، می‌توانید درباره پرداخت هزینه‌های کاشت ایمپلنت دندان خود با کارشناس بیمه طرف قراردادتان صحبت کنید.

در مورد هزینه تقریبی ایمپلنت دندان، نمی‌توان عدد مشخصی را عنوان کرد. کاشت ایمپلنت دندان از گران‌ترین روش‌های درمانی در دندانپزشکی به شمار می‌رود. عواملی چون:

  • نوع کاشت ایمپلنت دیجیتالی یا سنتی بودن آن
  • تعداد واحدهای دندانی که به ایمپلنت نیاز دارند
  • نیاز یا عدم نیاز به خدمات درمانی جانبی
  • مهارت و تجربه دندانپزشک
  • هزینه داروهای تجویزی
  • نیاز یا عدم نیاز به پیوند استخوان
  • جنس ایمپلنت
  • تکنولوژی‌های مورد استفاده
  • هزینه‌های مربوط به عکس‌برداری
لیست پرمصرف ترین یکبار مصرف های دندانپزشکی

و … همگی در تعیین قیمت نهایی کاشت ایمپلنت دندان موثر هستند.

به طور کلی، کاشت ایمپلنت دندان بالای 25 سال و حتی تا پایان عمر دوام می‌آورد. هزینه بالای کاشت ایمپلنت دندان در مقایسه با دوام بالایی که دارد، کاملا منطقی است. شما اکنون ممکن است هزینه زیادی برای کاشت ایمپلنت خود بپردازید، اما تا 25 سال بعد می‌توانید بدون هیچ نگرانی از آن استفاده کنید!

برای کاشت ایمپلنت دندان به چه دندانپزشکی مراجعه کنیم؟

 برای کاشت ایمپلنت باید به متخصص ایمپلنت‌های دندانی مراجعه کنید. متخصص ایمپلنت پس از گذراندن دوره دکتری عمومی دندانپزشکی در دوره تخصصی دندانپزشکی در رشته جراحی فک و کاشت دندان به مدت 4 سال شرکت کرده و توانایی لازم برای کاشت ایمپلنت‌های دندانی را دارد. دندانپزشکان زیادی اکنون به صورت تخصصی در این حیطه فعالیت می‌کنند. با یک جستجو در گوگل و صفحات مجازی یا پرسش از نزدیکان خود می‌توانید بهترین دندانپزشکان برای کاشت ایمپلنت دندان را پیدا کنید.

ایمپلنت دندان حرفه‌ای بدون نگرانی در کلینیک دندانپزشکی دکتر نیکزاد

برای کاشت ایمپلنت دندان، مراجعه به یک دندانپزشک با سابقه و حرفه‌ای در این حیطه اهمیت زیادی دارد. ایمپلنت دندان پروسه حساسی دارد و نباید برای انجام آن به هر دندانپزشکی مراجعه کنید. دکتر محمد نیکزاد بهترین متخصص ایمپلنت و از بهترین دندانپزشکان سطح کشور در زمینه دندانپزشکی زیبایی است. اگر می‌خواهید ایمپلنت دندان‌های خود را در یک کلینیک مجهز نزد یک دندانپزشک با تجربه انجام دهید، کلینیک دندانپزشکی دکتر نیکزاد را به شما توصیه می‌کنیم.

در کلینیک دندانپزشکی دکتر نیکزاد انواع خدمات درمانی و زیبایی دندانپزشکی از جمله ایمپلنت دندان، اوردنچر، کامپوزیت ونیر، روکش سرامیکی و اصلاح طرح لبخند دندان با به کارگیری بهترین و جدیدترین مواد اولیه و تجهیزات دندانپزشکی به شما عزیزان ارائه می‌شود. برای دریافت نوبت مشاوره از کلینیک دندانپزشکی دکتر نیکزاد به آدرس https://drnikzad.com/ مراجعه کنید.

دندانپزشک اطفال چه خدماتی ارائه می کند؟

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا