پروتز دندانیدندانپزشکی

لمینت کریستالی دندان چیست؟ + تفاوت کامپوزیت با لمینت های کریستالی چیست؟

لمینت کریستالی یکی از انواع لمینت است که با استفاده از آن می‌توان دندان‌ها را زیبا و همرنگ کرد و به ترمیم آن‌ها پرداخت. به‌طورکلی، لمینت دارای ۲ نوع کریستالی و سرامیکی است که هرکدام از آن‌ها، طرفداران بی‌شماری دارند. مدل کریستالی، جدیدترین مدل ارائه‌شده لمینت است که برای نصب آن، نیازی به تراشیدن دندان‌ها نیست. در واقع، این مدل لمینت همچون کامپوزیت، ظریف و زیبا است و مانند مدل سرامیکی، مقاومت بی‌نظیری دارد. در ادامه مطلب، هر آنچه که درباره ویژگی لمینت کریستالی باید بدانید را در اختیار شما عزیزان قرار داده‌ایم.


فهرست مطالب


لمینت دندان چیست؟

دندان‌های انسان بنا به دلایل مختلفی ممکن است تغییر رنگ داده و یا آسیب‌هایی اعم از شکستگی و یا پوسیدگی را به خود ببیند. امروزه روش‌های مختلفی برای ترمیم دندان‌ها و همچنین اصلاح طرح لبخند وجود دارد. یکی از اصلی‌ترین روش‌ها، لمینت دندان است. از لمینت دندان تنها برای ترمیم دندان‌های قدامی، یعنی شش دندان جلویی افراد استفاده می‌شود.

لمینت کریستالی دندان
لمینت دندان

اگر بخواهیم لمینت‌های دندان را به صورت خلاصه تعریف کنیم، باید بگوییم که لمینت دندان، پوسته‌ای نازک است که روی دندان‌ها قرار می‌گیرد و نقوص آن را پوشش می‌دهد. پیش از اینکه این پوسته‌ها روی دندان قرار بگیرند، لایه‌ای از روی دندان‌های افراد تراشیده می‌شود و سپس لمینت سرامیکی روی آن‌ها قرار می‌گیرد. دلیل اصلی تراشیدن روی دندان افراد این است که لمینت‌های سرامیکی ضخامت بسیار زیادی دارند و نتراشیدن دندان‌ها سبب می‌گردد که دندان افراد، ضخامت بسیار زیادی یافته و جلوتر از حالت عادی قرار گیرد. (دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت)

لمینت دندان در موارد مختلفی می‌تواند کاربرد داشته باشد. در صورتی که دندان‌های فرد بنا به هر دلیلی تیره شده باشد، این روش می‌تواند مشکل تیرگی دندان‌ها را رفع نماید. از بین بردن فواصل میان دندان‌ها یکی دیگر از کاربرد‌های اصلی لمینت دندان است. به طور کلی می‌توان گفت که این روش گزینه بسیار مناسبی برای افرادی است که بنا به هر دلیلی از ظاهر لبخند خود رضایت ندارند و قصد ایجاد تغییرات روی آن را دارند.

انواع لمینت دندان

آیا میدانید انواع لمینت دندان کدامند؟ یا با تفاوت های آنها آشنایی دارید؟ به طور کلی لمینت دندان به 4 دسته تقسیم می شود که از نظر ماده سازنده، ضخامت، طول عمر و قیمت باهم متفاوتند. حال بهتر است تا ببینیم ویژگی هر کدام از انواع لمینت دندان چیست؟

1- لمینت سرامیکی

به لمینت سرامیکی، پرسلن ونیر نیز گفته می شود. پرسلین درواقع همان مواد سرامیکی هستند که در حرارت بالا داغ شده تا به شیشه تبدیل شود. لمینت سرامیکی به صورت کاملا خاص و ویژه ساخته شده اند تا کاملا رنگ، شفافیت و بازتابش دندان طبیعی را تقلید کنند. این پوشش نازک سرامیکی، قطر بسیار کمی دارد. لمینیت های سرامیکی پس از قالب گیری در لابراتوار ساخته می شوند و سپس به وسیله چسب های مخصوص روی دندان چسبانده می شوند. دندان ها قبل از چسباندن لمینیت، تراش خورده و آماده نصب می شوند. (کامپوزیت)

لمینت دندان سرامیکی معمولا قیمت بالاتری نسبت به کامپوزیت ونیر دارد زیرا در لابراتوارهای تخصصی ساخته می شود و از نظر جنس و شفافیت از کیفیت بالاتری برخوردار است. پرسلن ونیر طول عمر و ماندگاری بالاتری دارد و به دلیل قابلیت تراش پذیری آن ظاهر آن قابل تغییر است. در صورتی که پس از اتمام ساخت این نوع لمینیت، مشکل خاصی وجود داشته باشد، یا بیمار از فرم و ظاهر آن ناراضی باشد، به راحتی تراش داده می شود و به فرم و ظاهر دلخواه بیمار تبدیل می شود. ویژگی های کلی لمینت سرامیکی (پرسلین ونیر) دندان عبارتند از:

  • مقاوم در برابر لکه است
  • گران است
  • بافت و رنگ دندان طبیعی را دارد
  • نیاز به تراشیدن مینای دندان دارد
  • ماندگاری 8 تا 15 سال دارد
  • احتمال آسیب دیدن آن کم است
  • بسیار محکم است
  • قابل ترمیم نیست
  • بافت های لثه آسیب نمیرساند
همه چیز درباره دندان عقل نهفته + آیا کشیدن دندان عقل بدون بخیه امکان پذیر است؟

انواع لمینت سرامیکی دندان

لمینت سرامیکی از مواد مختلفی ساخته می شود که هر یک از این مواد جنس، کیفیت، دوام و قیمت خود را دارد. در ادامه به انواع برند لمینت سرامیکی اشاره ای خواهیم داشت:

  • لمینت سرامیکی ایی ماکس: ساخته شده از لیتیوم دی سیلیکات، دارای شفافیت و خاصیت بازتاب نور، مقاومت کم در برابر ضربه در مقایسه با انواع زیرکونیا و کاد کام
  • لمینیت سرامیکی زیرکونیا: ساخته شده از اکسید زیرکونیوم و خمیر سرامیک، دارای مقاومت بالا در برابر ضربه و تغییرات ناگهانی دما، شفافیت کم
  • لمینت سرامیکی کاد کام: روش طراحی و ساخت دیجیتال، ساخته شده از جنس سرامیک، مدت زمان ساخت کوتاه، جلوه مصنوعی در مقایسه با نمونه های دیگر
  • لامینت سرامیکی لومینیرز: ضخامت بسیار کم، عدم نیاز به تراش دندان، ساخت کشور آمریکا، هزینه بالا
  • پرسلین ونیر برلیانس: ساخت آمریکا، هزینه بالا، عدم نیاز به تراش دندان، ضخامت کم، شفافیت بالا
  • لمینت سرامیکی ای پی اس ونیر: پیش ساخته، شفافیت کم

2- ونیر کامپوزیت

نوع دیگری از لمینت دندان، کامپوزیت ونیر است که به نام کامپوزیت دندان نیز مشهور میباشد. لمینت کامپوزیتی نوعی پلیمر میباشد که از مواد پلاستیکی همرنگ با دندان های طبیعی ساخته شده است. این ماده خمیری توسط دندانپزشک روی دندان ها قرار داده شده و فرم می گیرد. در نهایت با تابش نور لیزر سخت شده و ظاهر دندان را اصلاح می کند. در این روش سطح دندان ها تراش داده نمی شود. در مقایسه با پرسلین ونیر، ونیر کامپوزیت دندان دارای قیمت مناسب تری است. به همین دلیل از محبوبیت بیشتری برخوردار می باشد. (فضا نگهدارنده دندان جلو)

یکی از مهم ترین مزایای این نوع لمینیت دندان، عدم تراش پذیری آن است، یعنی نیازی نیست که دندانپزشک مینای دندان شما را بتراشد. همچنین ونیر کامپوزیت ضخامت بسیار کمی دارد، به همین خاطر بیمار احساس راحتی بیشتری خواهد داشت. در صورتی که کامپوزیت انتخاب شما باشد، می توانید رنگ آن را خودتان انتخاب کنید. همچنین خوب است بدانید فرآیند لمینت کامپوزیتی بسیار سریع طی می شود و حتی در یک جلسه میتوان آن را به اتمام رساند.

3- لومینیرز

لومینیرز دندان چیست؟ لومینیرز (لمینت بدون تراش) دسته ای از روکش ها هستند که نسبت به لمینت دندان سرامیکی و کامپوزیتی بسیار ظریف تر هستند و مراحل آماده سازی آن بسیار کوتاه تر میباشد. لومینیرزها از همان مواد سرامیکی ساخته می شود و به همین خاطر دوام و ماندگاری آن را دارد. این نوع روکش برای سفید کردن و اصلاح دندانهای آسیب دیده استفاده می شود و ضخامت آن بین 0.2 تا 0/5 میلی متر است درحالی که ضخامت لامینت های معمولی حدود بین 5 تا 6 میلی متر میباشد. (ترواسکالپ در تهران)

علت لق شدن ایمپلنت دندان چیست؟ + بررسی علائم و نشانه های لقی ایمپلنت دندان

4- ونیرهای پالاتال

روکش‌های پالاتال که با نام لینگوال ونیر نیز شناخته می‌شوند، لوازمی هستند که به صورت سفارشی ساخته می‌شوند تا سطح زبانی دندان‌های جلویی شما را ترمیم کنند. آنها را می توان با تعدادی مواد مانند ورقه های چینی، مواد کامپوزیت و حتی طلا ساخت.

5- لمینت های موقت

لمینت ‌های موقت که به عنوان روکش‌های متحرک یا روکش‌های چسبنده نیز شناخته می‌شوند از یک نوع رزین انعطاف‌پذیر تشکیل شده‌اند. آنها معمولا به عنوان یک راه حل موقت تا زمانی که روکش های دائمی ساخته شوند، به شکل ثابت بر روی دندان های شما قرار داده می شوند. در موارد خاصی از روکش های غیر دائمی به عنوان محافظ دهان و کمک به پنهان کردن عیوب دندان استفاده می شود. (عمل های لاغری)

لمینت کریستالی چیست؟

لمینت کریستالی نسل جدیدی از انواع لمینت هاست که دیگر مشکلات لمینت های سرامیکی و قدیمی را ندارد. در واقع یکی از مشکلاتی که لمینت های قدیمی داشتند، تراشیدن دندان ها بود. یعنی احتیاج بود که برای گذاشتن لمینت سرامیکی ابتدا کمی دندان تراشیده شود که این موضوع آسیب جدی به دندان وارد می کرد.

از آنجایی‌‌که در لمینت کریستالی لازم نیست دندان‌ها تراشیده شوند داروی بی‌حسی هم نیاز نیست؛ و این یعنی خبری از عوارض بی‌حسی نخواهد بود. همین موارد برای محبوبیت لمینت کریستالی میان مردم کافی است. به همین دلیل این روش جایگزین لمینت سرامیکی شده و بسیاری از افراد سراغ این تکنیک می‌روند.

کاربرد لمینت کریستالی

اصلاح طرح لبخند مهم‌ترین کاربرد لمینت کریستالی است که برای انجام سایر خدمات دندانپزشکی مانند رفع تیرگی و زردی دندان‌ها، فاصله بین دندانی، نامرتب بودن دندان‌ها، شکستگی و لب‌پریدگی دندانی، ناهمواری‌های دندانی و رفع مشکلات دهان و دندانی نیز از لمینت کریستالی استفاده می‌شود. (پوسیدگی عاج دندان)

لمینت کریستالی دندان چیست؟

تراشیده شدن دندان‌ها برای قرار گرفتن لمینت سرامیکی روی آن‌ها، سبب ایجاد نارضایتی نسبت به این روش گردید. همین موضوع باعث شد که دندانپزشکان به دنبال روشی برای رفع این مشکل و کسب رضایت مردم نسبت به لمینت دندان باشند. لمینت کریستالی روشی بود که نهایتا توانستند به آن دست یابند. در این روش نیازی به تراشیدن دندان‌ها برای قرار گرفتن لمینت روی دندان وجود ندارد. به همین خاطر بسیار مورد پسند و محبوبیت قرار گرفته است.

لمینت کریستالی دندان
لمینت کریستالی دندان

این لمینت‌ها با تکنولوژی جدید کدکم انجام می‌شوند و ظاهری بسیار طبیعی و زیبا را برای دندان‌های افراد به ارمغان می‌آورند. در این روش تنها پروسه لازم برای انجام آن، آماده‌سازی اولیه دندان‌هاست. از آن جایی که لمینت‌های سرامیکی بدون تراشیدن دندان‌ها انجام می‌شوند، لذا پیش از انجام آن داروی بی‌حسی تزریق نمی‌شود. همین موضوع نیز سبب می‌گردد که فرد عوارض ناشی از داروی بی‌حسی را تجربه نکند.

لمینت کریستالی از یک ماده نانو سرامیک ساخته شده اند که بسیار قوی و بادوام است. آنها بسیار نازک هستند، معمولاً فقط 0.2 میلی متر ضخامت دارند، که به این معنی است که دندان ها تراشیده نمی شوند یا ساختار دندان کمتری باید برداشته شود.

آنها ظاهری طبیعی دارند و می توان از آنها برای اصلاح انواع مشکلات زیبایی استفاده کرد، مانند:

  • زرد شدن یا تغییر رنگ دندان ها
  • دندان های شکسته یا ترک خورده
  • فاصله زیاد بین دندان ها
  • نامرتبی دندان ها
  • آنها می توانند 10-15 سال یا بیشتر با مراقبت مناسب دوام بیاورند.

مراحل انجام لمینت کریستالی چگونه است؟

همانطور که پیشتر نیز اشاره کردیم، بر خلاف روش لمینت‌های سرامیکی قدیمی، در لمینت‌های کریستالی نیازی به تراشیدن دندان‌ها نیست. این موضوع نیز سبب می‌گردد که پروسه درمان با لمینت کریستالی کوتاه‌تر باشد. لمینت‌های کریستالی در دو جلسه انجام می‌شوند. در جلسه اول، متخصص لمینت از کل فک و دندان‌های بیمار، با دوربینی مخصوص عکس می‌گیرد و سپس لمینت‌هایی مناسب دندان شما آماده می‌شود و در جلسه بعدی روی دندان‌ها نصب می‌گردد.

لمینت دندان + از انواع آن تا عوارض احتمالی بعدی

مدت زمان آماده شدن لمینت‌های کریستالی دندان می‌تواند بین ۲۴ الی ۷۲ ساعت باشد. البته این مدت زمان می‌تواند به دندان‌های شما نیز مرتبط باشد. به طور کلی به دلیل اینکه دندان شما نیازی به تراشیده شدن ندارد، در مدت زمان کوتاه‌تری صاحب دندان‌ها و لبخند زیبا می‌شوید.

مدت‌زمان نصب لمینت کریستالی

مدت‌زمان اتصال این نوع لمینت به‌سرعت عمل پزشک شما و تیم او بستگی دارد؛ اما در کل، برای نصب این لمینت نیاز است که دو جلسه به کلینیک مربوطه مراجعه کنید. در جلسه اول، باید عکس فک و دندان‌های خود را به پزشک ارائه دهید و راجع به مسائلی مانند رنگ لمینت و برند آن با او صحبت کنید. در جلسه دوم نیز لمینت دندان‌های شما نصب می‌شود.

در کل، برای ساخت این لمینت چیزی حدود ۱۵ روز زمان نیاز است که البته اگر دندان‌های شما دچار پوسیدگی، شکستگی، ترک و… باشد، اول باید مشکلات آن‌ها برطرف شود و سپس لمینت بر روی دندان‌ها قرار بگیرد؛ بنابراین برای اجرا کردن لمینت مدل کریستالی همچون کامپوزیت، ابتدا باید دندان‌های فرد مورد بررسی و ارزیابی قرار بگیرد و عملیات نصب آن، بعد از رفع مشکلات موجود آغاز شود. این طولانی شدن پروسه طراحی، جزو معایب لمینت کریستالی محسوب می‌شود که البته به دلیل کیفیت برتری که دارد، قابل چشم‌پوشی است.

ویژگی های برجسته ی لمینت دندان کریستالی چیست؟

از ویژگی‌های لمینت مدل کریستالی می‌توان به مواردی نظیر ضخامت کم، مقاومت بالا و نصب آسان اشاره کرد. این مدل لمینت با حساسیت زیادی تولید شده است و به همین خاطر ویژگی‌های مثبت و با ارزش زیادی دارد. در قسمت زیر، به سایر ویژگی لمینت کریستالی اشاره شده است:

  • درخشندگی بی‌نظیر

درخشندگی دندان، یکی از فاکتورهای زیبایی در طرح لبخند است که این حالت با استفاده از مدل کریستالی لمینت به دست می‌آید. در واقع، توانایی ایجاد درخشندگی طبیعی، از مزایای آن است که باعث استقبال افراد از آن شده است.

  • قابلیت دفع مواد رنگی

منظور از مواد رنگی، آن دسته از غذاهایی هستند که رنگی بوده و باعث تغییر رنگ دندان‌های ما می‌شوند. این لمینت تا حد زیادی می‌تواند مواد رنگی و آسیب‌زا را دفع کند و رنگ خود را ثابت نگه دارد. در واقع، ساختار کریستالی آن باعث شده است که کیفیت خود را برای مدت زیادی حفظ کند. این ویژگی لمینت کریستالی یک مزیت بزرگ دارد و آن‌ هم، عدم نیاز به انجام پولیش‌ در طول سال است.

  • شباهت زیاد لمینت مدل کریستالی به مینای دندان

لمینت‌های کریستالی از نظر ساختار به مینای دندان شبیه هستند؛ به این معنا که مقاومت بسیار بالایی دارند و مانند کامپوزیت شکننده نیستند. به‌این‌ترتیب، لمینت مدل کریستالی با وجود ضخامت کمتر نسبت به کامپوزیت از مقاومت بالاتری برخوردار است. از طرفی، داشتن مقاومت زیاد به معنای طول عمر بیشتر نیز هست؛ بنابراین این لمینت از ماندگاری بیشتری نسبت به محصولات مشابه برخوردار است.

مزایا لمینت کریستالی

مزایای این روش به ۱ یا ۲ مورد خاص محدود نمی‌شود و نصب این سبک لمینت با مزایای زیادی همراه است که از مهم‌ترین آن‌ها،می‌توان افزایش اعتمادبه‌نفس و احساس رضایت را نام برد. در قسمت زیر نیز به اصلی‌ترین مزایای آن اشاره‌ شده است:

  • درخشش بالا
  • ضخامت کم
  • عدم نیاز به پولیش سالانه
  • ماندگاری بالا (حدود ۱۰ الی ۱۵ سال)
  • مقاومت بالا در برابر لکه‌های مختلف
ایمپلنت فوری دندان چیست + مراحل + مزایا و معایب

معایب لمینت کریستالی

معایب لمینت کریستالی آن مربوط به کیفیت یا عملکرد نیست و تنها به مسائل پیرامون آن بستگی دارد. در زیر معایب این لمینت آورده شده است:

  • قیمت بالا
  • احتمال حساس شدن دندان نسبت به خوراکی‌های سرد و گرم
  • نیاز به ساخت در آزمایشگاه (برای ساخت آن چیزی حدود ۱۵ روز زمان نیاز است.)

تفاوت کامپوزیت با لمینت های کریستالی چیست؟

به طور کلی هم کامپوزیت و هم لمینت کریستالی برای اینکه اجرا شوند، ابتدا باید اصلاحاتی در ایراداتی که در داخل دندان و دهان وجود دارند، انجام شود. ایراداتی مانند پوسیدگی دندان ها، شکستگی دندان ها، فاصله ی بین دندانی، ترک های دندانی و رنگ تیره ی دندان ها.

لمینت های کریستالی دندان

اما کامپوزیت به نسبت لمینت کریستالی ضخیم تر بوده و ظاهری زمخت تر دارد. دلیلش هم این است که کامپوزیت  توسط دندانپزشک تراشیده شده و این خود دندانپزشک است که با توجه به فرم دندان به آن فرم و شکل می دهد. اما لمینت های سرامیکی به صورت هماهنگ با دندان و با هم آماده شده و روی دندان نصب می شوند.

زمانی که برای نصب کامپوزیت صرف می شود به مراتب خیلی بیشتر از زمانی است که برای نصب لمینت های کریستالی گذاشته می شود. چرا که لمینت کریستالی اصلا به تراش و فرم دهی ثانویه هیچ گونه احتیاجی ندارد و با فرم درست، تولید و نصب میگردد.

اصلاح طرح لبخند با لمینت کریستالی چگونه است؟

همانطور که پیشتر نیز اشاره کردیم، لمینت‌های کریستالی یکی از اصلی‌ترین روش‌ها برای اصلاح طرح لبخند به حساب می‌آیند. از همین این روش برای رفع فاصله میان دندان‌ها، رفع زردی دندان‌ها، برطرف نمودن ناهمواری‌های روی دندان‌ها، ناهماهنگی های اندازه دندان‌ها و … مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اصلاح طرح لبخند با لمینت کریستالی

در پروسه اصلاح طرح لبخند، تنها ۸ دندان فک بالایی و ۸ دندان فک پایینی مورد تغییر قرار می‌گیرند. زیرا تنها همین ۱۶ دندان در خط لبخند دیده می‌شوند و زیبایی آن‌ها روی زیبایی لبخند افراد تاثیر به‌سزایی دارد. دقت داشته باشید که بهترین روش برای اصلاح طرح لبخند، توسط دندانپزشک متخصص انتخاب می‌شود. به همین خاطر ابتدا لازم است که مورد معاینه قرار گیرید تا متخصص زیبایی دندان، بهترین روش را برای اصلاح طرح لبخندتان با شما در میان بگذارد. بهترین روش برای هر نوع دندان و برای هر فردی می‌تواند کاملا متفاوت باشد.

دقت داشته باشید که انتخاب روش نادرست برای اصلاح طرح لبخند، می‌تواند عوارض بسیاری را برای شما در پی داشته باشد، که یکی از اصلی‌ترین این معایب عدم زیبا شدن طرح لبخند می‌باشد. پس بهتر است ابتدا متخصصی در زمینه اصلاح طرح لبخند بیابید و سپس در صورت تایید این متخصص روش مورد نظر را در پیش گیرید. اگر متخصص تشخیص داده و تایید نمود که لمینت کریستالی می‌تواند گزینه کناسبی برای دندان‌های شما و اصلاح طرح لبخندتان باشد، می‌توانید نسبت به انجام لمینت کریستالی روی دندان‌های خود اقدام نمایید. پس انتخاب متخصص مناسب از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می‌باشد.

چه مواردی بر روی هزینه های نصب لمینت های کریستالی تاثیر می گذارند؟

قیمت استفاده از لمینت های کریستالی به موارد خیلی زیادی بستگی دارد اما چیزی که واضح است، بیشتر بودن قیمت لمینت کریستالی به نسبت لمینت های سرامیکی قدیمی می باشد. یکی از مهم ترین وارد موثر بر روی قیمت لمینت های کریستالی، کلینیک دندانپزشکی است که انتخاب می شود. ه چقدر یک کلینیک پیشرفته تر باشد، به مراتب هزینه هایی که برای استفاده از تجهیزات پیشرفته ی آن باید پرداخت شود، بیشتر است.

بهترین راه های زود جوش خوردن ایمپلنت: ساده و موثر

مورد دوم، برند لمینتی است که استفاده میشود. هر چه شما از برند با کیفیت تر و معروف تری برای لمینت خود استفاده کنید، هزینه ی بیشتری باید برای آن پرداخت نمایید.

مورد بعدی که اتفاقا خیلی هم مهم است، میزان بهم ریختگی دندان ها و مشکلاتی است که دندا ها قبل از گذاشتن لمینت دارند. چرا که قرار گرفتن لمینت بر روی دندان های پوسیده، شکسته، با فاصله و نا مرتب، اصلا امکان پذیر نیست. پس عملا اتفاقی که می افتد این است که فرد قبل از استفاده از لمینت باید ابتدا تمامی دندان های خود را بررسی و درمان و ترمیم نماید تا بتواند نتیجه ی خوبی از لمینت کردن دندان های خود دریافت کند.

یادتان باشد که در خدمات این چنینی مانند ایمپلنت دندان، بلیچینگ دندان، کامپوزیت دندان، لمینت دندان، پروتز دندان، ترمیم دندان، دندانپزشکی کودکان و… هرگز گول قیمت کمتر و ارزانی را نخورید. چون استفاده از مواد بی کیفیت و عدم تخصص پزشک مربوطه می تواند موارد جبران ناپذیری را برای شما به وجود آورد. پس تا جایی که امکان دارد سعی کنید از مراکز معتبر، خدمات مورد نیاز خود را دریافت نمایید.

مراقبت‌های لازم بعد از لمینت کردن دندان‌ها چگونه است؟

بعد از نصب لمینت کریستالی نیاز است از آن به‌خوبی مراقبت شود. هرچقدر در نگهداری از لمینت‌های خود حساسیت به خرج دهید، به همان اندازه می‌توانید طول عمر آن را افزایش دهید. البته مراقبت ویژه‌ای برای لمینت‌های مدل کریستالی وجود ندارد؛ اما بایستی بهداشت دهان و دندان‌ خود را به‌صورت اصولی انجام دهید.

لمینت کردن دندان‌ها

برای نمونه، استفاده مداوم از نخ دندان و دهان‌شویه‌های باکیفیت را فراموش نکنید. در طول روز نیز بهتر است، دندان‌های خود را ۲ مرتبه شستشو دهید. اگرچه این لمینت از مقاومت بالایی برخوردار است؛ اما فشارهای حداکثری ممکن است به ساختار آن آسیب بزند؛ به همین خاطر از خرد کردن جسم سفت با دندان‌های خود پرهیز کنید.

برخی از افراد معتقدند که مراقبت‌های بعد از نصب آن، یکی از معایب این روش به حساب می‌آید که این تصور اشتباه است. به‌هرحال، دندان‌ها چه لمینت داشته باشند و چه فاقد آن باشند، نیاز به مراقبت‌های خاصی دارند تا تخریب نشوند؛ بنابراین مراقبت‌های بعد از آن، باعث آزار افراد نخواهد شد.

سخن پایانی

شما در این مقاله با لمینت کریستالی آشنا شدید. همچنین از ویژگی ها و مراحل انجام لمینت کریستالی دندان آگاه شدید. اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط ما جواب داده شود.

سوالات متداول

طول عمر لمینت دندانی چقدر است؟

طول عمری که برای لمینت دندانی گفته می شود حدود 20 سال است که حتی می تواند طول عمر بیشتر نیز داشته باشد. ممکن است بر حسب عقب نشینی لثه یا سلیقه شما برای تغییر فرم آن بعد از بیست سال آنها را تعویض کنید.

بعد از لمینت کردن دندان‌ها، چه مراقبت‌هایی لازم است؟

لمینت دندان، مراقبت‌های خاصی به جز عدم استفاده از مواد غذایی بسیار سفت و سخت و یا عدم استفاده‌ی بیش از حد از مواد غذایی رنگی مثل قهوه ندارد. همچنین باید نکات و موارد بهداشتی مربوط به دندان‌ها مثل همیشه رعایت شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا