پروتز دندانیدندانپزشکیدندانپزشکی نوین

دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت چیست؟ + بررسی هزینه دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت

دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت به شما اجازه می‌دهند تا به راحتی غذا بخورید و عمل جویدن را انجام دهید و در هنگام غذا خوردن، صحبت کردن یا خندیدن از بیرون افتادن دندان مصنوعی خود جلوگیری کنید. استفاده از دندان مصنوعی یکی از قدیمی ترین و متداول ترین روش های جایگذاری دندان از دست رفته است اما بسیاری از افراد به دلیل معایب متحرک بودن آن این روش را گزینه خوبی نمی دانند. روش دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت روی چند پایه ایمپلنت استوار شده و تمام مزیت های دندان مصنوعی را دارا است. در ادامه به بررسی مزایا و انواع روش کاشت دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت می‌پردازیم.


فهرست مطالب


دندان مصنوعی چیست؟

یکی از رایج‌ترین روش‌های جایگزین برای دندان‌های طبیعی از دست رفته، استفاده از دندان مصنوعی ایمپلنت است. دندان‌های مصنوعی با توجه به قالب دندان بیمار مد نظر طراحی شده و با استفاده از پلاستیک یا فلز و به صورت سفارشی تهیه می‌شوند. دندان مصنوعی با ایمپلنت معمولا به صورت محرک جایگزین دندان‌های طبیعی می‌شوند اما روش‌های دیگری نیز در دانش پزشکی مطرح هستند که می‌توانند جایگزین ثابتی برای دندان‌های طبیعی باشند.

دندان مصنوعی

 overture دندان‌های متحرکی هستند که روی تعداد کمی از دندان‌های طبیعی که در دهان فرد باقی مانده‌اند قرار می‌گیرد. (کامپوزیت چیست و چه کاربردی دارد)

دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت چیست؟

دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت یک مجموعه واقعی از دندان‌های مصنوعی است که با بافت لثه‌ی پروتزی همراه است و همیشه در دهان شما باقی می‌ماند. این دندان مصنوعی به راحتی با چند ایمپلنت دندانی محکم می‌شود که اگر با جراحی جزئی در مطب دندانپزشکی داخل دهان شما قرار داده شود، به بخشی از استخوان فک شما تبدیل خواهد شد.

دندان مصنوعی ثابت چیست؟
دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت

دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت برای افرادی که تجربه‌ی تحلیل رفتن لثه و استخوان فک را دارند، ایده‌ی بسیار خوبی است چون این تجربه به طرز اجتناب‌ناپذیری باعث از دست دادن دندان می‌شود. استخوان یک بافت زنده است که برای حفظ حجم و تراکم خود به تحریک مداوم نیاز دارد. این تحریک به طور معمول از دندان‌ها ناشی می‌شود. وقتی دندان‌ها از دست می‌روند، استخوانی که قبلاً آنها را احاطه کرده و از آنها پشتیبانی می‌کرد، خرد می‌شود. اگر این مشکل همچنان ادامه پیدا کند، ممکن است صورت شما شروع به آویزان شدن کند – ظاهر شما را پیرتر می‌کند (نمونه‌ی زیر را مشاهده کنید). متأسفانه، استفاده از دندان مصنوعی متحرک در واقع این روند را تسریع می‌کند. اما استفاده از دندان مصنوعی ثابت آن را متوقف می‌کند – در حالی که پشتیبانی اساسی از ویژگی‌های صورت (گونه‌ها و لب‌ها) توسط ساختار استخوان فک شما را باز می‌گرداند. این امر باعث می‌شود جوانتر به نظر برسید. (لمینت کریستالی)

آیا با انجام ایمپلنت دهان بو می‌گیرد؟

بطورکلى پروتز یعنی جایگزینی عضوی از بدن با مشابه مصنوعی آن. پروتز دندان نیز یکی از انواع پروتز‌ها می‌باشد. جایگزین کردن پروتز‌های دندانی به جای دندان‌های از دست رفته، یکی از اصلی‌ترین روش‌های اصلاح طرح لبخند میباشد. پروتز دندان دارای دو نوع کلی ثابت و متحرک است. پروتز ثابت یعنی پروتزی که قابل در آوردن از دهان توسط بیمار نمی‌باشد و عملکردی کاملا مشابه دندان‌های حقیقی انسان‌دارد. دقت داشته باشید که وجود این روش به معنای بی ارزشی دندان نمی باشد و عوارضی مانند لق شدن دندان دائمی را نباید دس کم گرفت.

با افزایش نارضایتی افراد نسبت به دندان‌های مصنوعی متحرک، نوع جدیدی از دندان‌های مصنوعی با پایه ثابت روی کار آمدند. این دندان‌های مصنوعی ثابت بر روی پایه‌های ایمپلنت سوار می‌شدند و برای مدت طولانی مورد استفاده قرار می‌گیرند. در این روش ابتدا اسکلتی فلزی ساخته می‌شود. سپس دندان‌های مصنوعی روی قاعده‌ای صورتی رنگ مشابه لثه سوار می‌شوند و در دهان قرار می‌گیرند. شاید این روش را با بریج اشتباه بگیرید.

دندان‌های مصنوعی ثابت بسیاری از مشکلاتی را که دندان‌های مصنوعی متحرک به همراه داشتند را رفع نموده‌اند و همین موضوع نیز سبب افزایش محبوبیت آن‌ها گردیده است. در این نوع از دندان‌های مصنوعی، فرد دندان مصنوعی را به عنوان جسمی مجزا از خودش نمی‌بیند، زیرا این نوع دندان مصنوعی به صورت کاملا ثابت روی فک و لثه‌ی فرد قرار می‌گیرد و قابل جدا شدن نمی‌باشد. پس در نتیجه احساس راحتی بیشتری نسبت به آن دارند. به طور کلی دندان‌های مصنوعی هزینه کمتری نسبت به ایمپلنت‌های دندانی دارند. همین موضوع نیز یکی از دلایل اصلی محبوبیت دندان‌های مصنوعی به حساب می‌آید. (فضانگهدارنده دندان)

معرفی انواع دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت

انواع دندان مصنوعی ثابت بر پایه ی نوع ایمپلنت به شرح زیر است:

  • بر پایه ایمپلنتی میله‌ای: یک نوار میله مانند فلزی نازک که از منحنی فک شما تبعیت می‌کند به دو تا پنج ایمپلنت متصل است که در استخوان فک قرار داده شده‌اند. کلیپس‌ها یا سایر انواع اتصال‌ها به میله، دندان مصنوعی یا هر دوی آنها فیت می‌شوند. دندان مصنوعی به میله فیت شده است و به صورت ایمن در جای خود با اتصالات نگهداشته می‌شود.
  • بر پایه ایمپلنتی توپی: هر ایمپلنت در استخوان فک دارای یک اتصال فلزی است که به اتصال دیگری در دندان مصنوعی متصل می‌شود. در اغلب موارد، اتصالات روی ایمپلنت، به شکل توپ (اتصالات نر) هستند و در داخل سوکت ها (اتصالات ماده) روی دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنتی قرار می‌گیرند. در برخی موارد، دندان مصنوعی اتصالات نر و ایمپلنت‌ها اتصالات ماده را نگه می‌دارند.

روش دندان مصنوعی ثابت بر ‌پایه‌ چهار ‌‌ایمپلنت چگونه است؟

بیمارانی که دندان افتاده دارند، گزینه‌های مناسبی برای ایمپلنت معمولی یا ایمپلنت فوری نیستند. به آنها دندان مصنوعی ثابت بر ‌پایه‌ چهار ‌‌ایمپلنت پیشنهاد می‌شود. به منظور جایگزینی موفقیت ‌آمیز دندان مصنوعی ثابت، ایمپلنت معمولی نیازمند تراکم استخوانی کافی می باشد. این روش مزایای زیادی همچون راحتی و دوام را در‌ پی ‌دارد. دندان مصنوعی ثابت برپایه چهار ایمپلنت از ترکیب مزایای کاشت دندان مصنوعی و ایمپلنت دندان با یک روش جایگزینی برخوردار می‌باشد.

ایمپلنت all on 4 از مزایای زیر برخوردار است:

  • لبخندی زیبا در یک روز
  • امکان مجدد خوردن غذاهای مورد‌علاقه
  • عدم نیاز به استفاده از خمیرهای چسبنده یا مواد ‌چسبنده بی‌اثر
  • استحکام و دوام دندان بدون هرگونه لغزش
  • عدم نیاز به پیوند استخوان ایمپلنت
  • درصد بالاتری از استحکام حجم استخوانی
  • دوره بهبودی کمتر پس از جایگزینی ایمپلنت ها
درباره ایمپلنت دندان بیشتر بدانید

ساخت دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت چگونه است؟

در این روش از ساخت دندان مصنوعی، ایمپلنت های دندانی در مناطق استخوانی لثه قرار گرفته و به عنوان پایه قادر به اتصال با دندان های مصنوعی خواهند بود. در برخی از موارد جراحی پیوند استخوان، پیش درآمد کاشت پایه های ایمپلنت در استخوان های لثه بوده و در جلسه مشاوره پیش از اجرای درمان توسط متخصص پروتزهای دندانی و ایمپلنتولوژیست به بیمار اطلاع داده خواهد شد.

ساخت دندان های مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت
دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت

مراقبت های اولیه و ثانویه پس از ساخت دندان های مصنوعی بر پایه ایمپلنت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بوده و در افزایش دوام و طول عمر دندان ها نقش موثری خواهد داشت. از این رو توصیه می شود نسبت به پاکسازی مداوم دندان ها، اتصالات و خارج نمودن آنها دقت نموده و ریسک نیاز به تعویض زودهنگام و مجدد دندان ها را به حداقل برسانید. (ترواسکالپ آی‌دی)

دندان مصنوعی برپایه ایمپلنت چگونه کار می‌کند؟

ایمپلنت دندان یک پست کوچک و پیچ مانند است که به عنوان ریشه‌ دندان جایگزین عمل می‌کند. مانند ریشه‌ی دندان طبیعی، ایمپلنت در استخوان زیر لثه قرار دارد. ایمپلنت‌ها از تیتانیوم ساخته شده‌اند که توانایی منحصر به فردِ جوش خوردن با استخوان را در فرآیندی به نام استخوان‌سازی دارد. این همان چیزی است که ایمپلنت‌ها را بسیار محکم و قابل‎‌اطمینان می‌کند.

سیستم‌های پیشرفته‌ی ایمپلنت امروزی حداقل تعداد ایمپلنت‌ها را برای پشتیبانی از حداکثر تعداد دندان‌ها امکانپذیر می‌کنند. این بدان معنا است که می‌توان از چهار ایمپلنت برای پشتیبانی از قوس کامل (فک بالا یا پایین) دندان‌های جایگزینِ ثابت و غیرمتحرک استفاده کرد. علاوه بر این، انجام این روند چشمگیر که زندگی فرد را دستخوش تغییر می‌کند تنها در یک روز ممکن است!

دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت یک استراتژی کارآمد و مقرون به صرفه را برای جایگزینی دندان دائمی ارائه می‌دهند، بجای اینکه از یک ایمپلنت دندان برای هر دندانِ از دست رفته بکار رود که غیرعملی است و توصیه نمی‌شود – به ویژه در مواردی که استخوان دندان از دست رفته باشد. برای بازیابی نسبت طبیعی دندان‌ها و لثه‌های شما با حجم استخوان کمتر، ما باید دندان مصنوعی (جایگزین) واقعی‌تر ایجاد کنیم که هم شامل دندان و هم لثه باشد. در غیر این صورت، هر دندان جایگزین دائمی بیش از حد بلند به نظر می‌رسد. (عمل لاغری)

از دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت چه چیزی انتظار می‌رود؟

ممکن است با اشعه ایکس سه بعدی (3D) از فک شما، محل ساختارهای آناتومیکی مانند استخوان، سینوس‌ها و اعصاب مشخص شود. این کار به ما امکان می‌دهد تعداد ایمپلنت مورد نیاز و مکان ایده‌آل را برای آنها تعیین کنیم. برای هر ایمپلنت باید یک کانال کوچک در استخوان ایجاد کنیم. در حین جراحی کاشت ایمپلنت که معمولاً فقط به بی‌حسی موضعی احتیاج دارید، هیچ احساسی نخواهید داشت. ما گزینه‌های بیهوشی فردی شما را قبلاً با شما در میان خواهیم گذاشت و اطمینان حاصل خواهیم کرد که راحت باشید.

دندان مصنوعی ثابت

هنگامی که ایمپلنت‌های شما در جای خود قرار گرفتند، یک مجموعه موقتی از دندان‌ها را متصل می‌کنیم که تقریباً سه ماه در دهان شما می‌ماند تا زمانی که ایمپلنت‌ها کاملاً به استخوان شما جوش بخورند و ترمیم کامل شود. از آنجا که عمل جراحی ایمپلنت بسیار دقیق و به خوبی برنامه‌ریزی شده است، افراد معمولاً ناراحتی کمی پس از عمل دارند و تقریباً بلافاصله با دندان‌های موقتی جدید خود شروع به کار می‌کنند. با این حال، بهتر است حداقل به مدت شش تا هشت هفته از مصرف غذاهای ترد، جویدنی یا سخت خودداری شود. (انواع عاج دندان)

لیست پرمصرف ترین یکبار مصرف های دندانپزشکی

وقتی روند استخوان‌سازی کامل شد، دندان‌های دائمی را متصل می‌کنیم که دقیقتر از دندان‌های موقتی با بافت‌های لثه‌ی شما سازگار می‌شوند. با استفاده از این دندان‌ها می‌توانید هر چیزی را که می‌خواهید بخورید – و به همان زیبایی که ظاهر می‌شوند، احساس می‌شوند! دندان‌های جدید شما باید شبیه دندان‌های طبیعی‌تان مراقبت شوند: مسواک زدن و نخ دندان کشیدن روزانه و معاینات منظم و تمیز کردن حرفه‌ای. با رعایت بهداشت دهان و دندان، دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت باید یک عمر ماندگاری داشته باشد.

مشکلات و نکات منفی ساخت دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت چیست؟

پیش از هر چیزی باید توجه داشت که ریسک موفقیت و رضایت افراد پس از ساخت دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت بسیار بالا بوده و موارد عدم موفقیت این درمان محدود به موارد خاصی خواهد بود. رعایت مراقبت های اولیه، ثانویه و مراجعه به موقع به منظور چکاب های پس از درمان تاثیر بسیار زیادی در کاهش نتایج نامطلوب داشته و ریسک نارضایتی افراد را کاهش خواهد داد.

  • جوش نخوردن استخوان به ایمپلنت
    یکی دیگر از عوارض احتمالی ایجاد شده به دنبال ساخت دندان های مصنوعی بر پایه ایمپلنت، جوش نخوردن استخوان های فک به پایه ایمپلنت و کاهش میزان رضایتمندی افراد و متقاضیان از این درمان دندانپزشکی است. متاسفانه این مورد یکی از مهمترین مشکلات ایجاد شده در فرایند درمان بوده و مانع از اجرای مراحل بعدی خواهد شد. عدم اتصال و یا اصطلاحا جوش خوردن استخوان به پایه های ایمپلنت به دلایل مختلفی مانند مصرف بیش از حد دخانیات، عدم رعایت بهداشت دهان و دندان و برخی از بیماری های زمینه ای رخ خواهد داد.
  • تحلیل رفتن استخوان اطراف ایمپلنت
    یکی از عوارض و آسیب های احتمالی ایجاد شده به دنبال ساخت دندان های مصنوعی بر پایه ایمپلنت، احتمال تحلیل رفتن استخوان فک به دنبال فشار بیش از حد پایه های ایمپلنت و بی توجهی به بهداشت دهان و دندان است.
تحلیل رفتن استخوان اطراف ایمپلنت
ساخت دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت
  • عفونت های ثانویه
    متاسفانه یکی از مهمترین و اصلی ترین عوارض احتمالی ایجاد شده پس از این درمان، بروز عفونت های ثانویه پس از کاشت پایه های ایمپلنت است. در این حالت، عفونت معمولا در بافت، رباط و استخوان های اطراف رخ داده و در بیشتر موارد به دنبال عدم رعایت بهداشت دهان و دندان اتفاق خواهد افتاد.

نحوه نگهداری از دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت چگونه است؟

جهت تمیز کردن باید دندان مصنوعی  را در طی شب بردارید. شما همچنین باید با دقت اطراف اتصالات را به خوبی تمیز کنید. اتصالات در دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت میله‌ای معمولاً باید هر 6  تا 12 ماه جایگزین شود. این  اتصالات از یک نوع ماده پلاستیکی (نایلون) ساخته شده و پس از استفاده مداوم به تدریج از بین می‌روند.

هزینه دندان مصنوعی به چه عواملی وابسته است؟

بررسی قیمت بهترین دندان مصنوعی یکی از موارد مهمی است که باید به آن توجه کرد. حال با مطالعه موارد بالا به بررسی هزینه دندان مصنوعی ثابت و متحرک می‌پردازیم. به طور کلی قیمت دندان مصنوعی ثابت، دندان مصنوعی تکه ای و هزینه دندان مصنوعی متحرک به عوامل مختلفی از جمله موارد زیر بستگی دارد.

  • جنس مواد و پایه
  • کشیدن دندان
  • هزینه لابراتوار
  • جنس پروتز متحرک و ثابت
  • هزینه دندانپزشک
  • موقعیت جغرافیای مطب
راهنمای انتخاب بهترین رنگ رژ لب

حداقل هزینه دندان مصنوعی(ثابت یا متحرک) در سال 1402 با توجه به اطلاعات بالا، متفاوت خواهد بود.

هزینه دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت چگونه محاسبه می شود؟

به طور کلی قیمت دندان مصنوعی ایمپلنت وابسته به شرایط متفاوتی دستخوش تغییر می شود که در ادامه تمامی عوامل موثر بر آن بررسی می کنیم :

1- تعداد و کیفیت پایه

مهم ترین عامل در قیمت دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت، کیفیت و تعداد پایه ایمپلنت می باشد. به طور کلی هزینه های ایمپلنت به صورت هر واحد حساب می شود و هر چه این تعداد بیشتر باشد، هزینه نیز افزایش پیدا می کند. تعداد پایه در این درمان می تواند در هر فک از 2 الی 8 پایه وابسته به شرایط و بودجه متفاوت باشد.

همچنین پایه های ایمپلنت از کیفیت متفاوتی برخوردار هستند و توسط برند های متفاوتی تولید می شوند. در صورتی که می خواهید درباره قیمت ایمپلنت دندان به ازای هر واحد به همراه انواع برند اطلاعات بیشتری کسب کنید، میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید.

2- کیفیت دندان مصنوعی که بر روی پایه ایمپلنت قرار میگیرد

 دندان های مصنوعی نیز از کیفیت های متفاوتی برخوردار هستند که می تواند مستقیما بر روی هزینه نهایی تاثیر گذار باشد. همچنین این پروتز ها توسط پزشک قالب گیری می شود به لابراتور ارسال میشود. هر چه کیفیت، سرعت و مواد مصرفی لابراتور بهتر باشد، هزینه آن نیز بیشتر خواهد بود.

3- بر اساس نوع دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت

همانطور که در انواع دندان مصنوعی بر پایه گفتیم، نوع اتصال و تعداد پایه بر روی هزینه نهایی موثر است.

4- هزینه درمان های جانبی

به طور کلی قبل از انجام دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت ممکن است نیاز به انجام برخی درمان ها وجود داشته باشد. برخی از این درمان های جانبی شامل :

  • کشیدن دندان
  • پیوند استخوان
  • سینوس لیفت

هزینه های جانبی به صورت جداگانه از دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت محاسبه می شود.

5- میزان تخصص پزشک

به طور کلی هر چه یک پزشک تجربه بیشتر داشته باشد، به طور حتم دستمزد او برای درمان بیشتر خواهد بود. البته این درمان نیاز با انجام جراحی ایمپلنت دارد و توجه داشته باشید که حتما به پیش یک متخصص مراجعه کنید تا دچار شکست درمان یا برخی عوارض نشوید.

بررسی قیمت دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت

قیمت دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت برای یک فک مبلغ 50.000.000 الی 200.000.000 و  دو فک 130.000.000 الی 400.000.000 تومان هزینه دارد. قیمت دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت به عوامل متفاوتی بستگی دارد و هزینه اعلام شده می تواند وابسته به برخی عوامل که ادامه بررسی می کنیم، اضافه یا کم بشود.

هر پایه ایمپلنت کره درجه 35.000.000
هر پایه ایمپلنت کره درجه 17.500.000
ایمپلنت آیرس سوئیسی10.500.000
هر پایه اشترومن روکسالید اکتیو21.500.000

هزینه هر واحد دندان مصنوعی یا دنچر هر فک 10 الی 20 میلیون تومان می باشد. هزینه هر واحد ایمپلنت در جدول وارد شده است و تعداد ایمپلنت هر فک وابسته بودجه و شرایط شما تعیین می شود.

هزینه دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت چگونه است؟

به طور کلی، عوامل مختلفی در تعیین قیمت دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت دست دارند. بعضی از این عوامل عبارتند از:

  • جنس ایمپلنت و دندان مصنوعی
  • کشور سازنده و اسم برند
  • سایر ابزار و تجهیزات لازم برای کاشت دندان مصنوعی و پایه ایمپلنت
  • نوع کلینیک دندان‌پزشکی و شهر محل سکونت شما
ارتودنسی متحرک چیست و چه تفاوتی با ارتودنسی ثابت دارد؟ + بررسی مزایا و معایب آن

بعضی از افراد برای پر کردن جای دندان‌های از دست رفته‌ی خود تصمیم می‌گیرند از ایمپلنت‌های کامل استفاده کنند؛ چرا که این ایمپلنت‌ها از دندان‌های مصنوعی، محکم‌تر و باکیفیت‌تر هستند. با این حال، بعضی از افراد دندان مصنوعی را ترجیح می‌دهند. زیرا قیمت دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت ارزان‌تر و به‌صرفه‌تر است.

بدیهی است که هرچقدر تعداد پایه‌های ایمپلنت مورد نیاز برای دندان شما بیشتر باشد، قیمت دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت نیز بالاتر می‌رود. با این حال، همان‌طور که گفتیم، جنس و نوع متریال استفاده شده نیز در تعیین قیمت نقش دارد. اگر درباره‌ی قیمت دقیق دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت کنجکاو هستید، بهترین کار این است که به یک دندان‌پزشک خوب مراجعه کرده و وضعیت فک و دندان‌های خود را بررسی کنید. با کمک دکتر می‌توانید قیمت کلی خود را تا حدودی تخمین بزنید.

قیمت یک دست دندان.مصنوعی با پایه ایمپلنت چقدر است؟

قیمت دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت قطعا برای شما کم هزینه تر از استفاده بدون پایه ایمپلنت است؛ اگر به هزینه های تحمیل شده از نظر مالی نیز توجه نکنیم داشتن دندان مصنوعی قدیمی صدمات جبران نا پذیری به همراه دارد اما با اضافه شدن پایه ایمپلنت میتوان این صدمات را به حداقل رساند. قیمت دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت بسته به تعداد پایه ایمپلنت متغییر است.

سخن پایانی

شما در این مقاله با دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت آشنا شدید. همچنین از محاسبه هزینه دندان مصنوعی با پایه ایمپلنت آگاه شدید. اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط ما جواب داده شود.

سوالات متداول

تفاوت بین دندان مصنوعی ایمپلنت ثابت و پروتز معمولی چیست؟

پروتزهای معمولی جایگزین دندان های از دست رفته می شوند و تا حدی عملکرد جویدن و صحبت کردن را بازیابی می کنند. آنها در اصل برای بازگرداندن ظاهر شما طراحی شده اند و از نظر ساختاری قادر به بازیابی عملکرد دندان شما نیستند. این به این دلیل است که فک شما پس از، از دست دادن دندان‌ها مجدداً جذب استخوان می‌شود. بدون تحریک مناسب از ریشه دندان، استخوان فک شما به زوال ادامه می‌دهد و باعث تغییر شکل فک‌ها می‌شود و در نهایت باعث می‌شود که پروتز شما دیگر مناسب نباشد.
از طرف دیگر پروتزهای ایمپلنت ثابت جایگزین دندان های از دست رفته شما می شوند و در عین حال عملکرد آنها را نیز بازیابی می کنند. با قرار دادن ایمپلنت های دندانی در استخوان فک، استخوان تحریک لازم را برای جلوگیری از بازجذب استخوان دریافت می کند. علاوه بر این، ایمپلنت ها به استخوان می چسبند و استحکام و عملکرد مشابه دندان های طبیعی شما را ارائه می دهند. همچنین، از آنجایی که فک شما در نتیجه بازجذب استخوان تغییر نمی‌کند، پروتزهای مصنوعی شما به تناسب خود ادامه می‌دهند و نیازی به تنظیم مداوم آنها نخواهید داشت.

آیا در دندان مصنوعی ایمپنت به پیوند استخوان نیاز خواهد بود؟

در برخی موارد، پیوند استخوان فک ممکن است برای اطمینان از نتیجه درمانی موفقیت آمیز ضروری باشد. زمانی که دندان‌ها برای مدت طولانی از دهان از بین رفته باشند، استخوان‌های فک می‌توانند تحلیل رفته و باعث کاهش توده استخوانی شوند. اگر استخوان کافی برای چسباندن ایمپلنت ها وجود نداشته باشد، به احتمال زیاد دچار شکست می شوند. برای جلوگیری از این عارضه، از پیوند استخوان برای تکمیل توده استخوانی قبل از کاشت ایمپلنت دندان استفاده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا